Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Erste EgySzámla díjcsomagok

Erste Egyszámla díjcsomag

„Feltételek nélkül szeretnék kedvezményt a bankszámlámhoz.”
Egyre gondolunk. Erste EgySzámla Díjcsomag

 


Legyetek Ti is Erste Family!

Erste Family közösség érvényességi feltételek:

 • regisztráció a www.erstefamily.hu oldalon
 • résztvevők száma minimum 3 fő (egy Alapító és minimum két Tag)
 • a 3 résztvevőből minimum 2 fő (akár Alapító akár Tag) nem rendelkezik az Erste Banknál élő lakossági pénzforgalmi bankszámlával (sem fő- sem társtulajdonosként) és a programban meghatározott időszakban számlát nyit

Erste Family közösség regisztráció folyamata:

 • a közösség alapítója regisztrál a micrositeon (www.erstefamily.hu)
 • a regisztráció sikerességéről az alapító emailt kap
 • az alapító továbbküldi az Erste Family közösségi azonosítót tartalmazó emailt
 • a flotta potenciális tagjainaka tagok regisztrálnak a micrositeon, az alapító által küldött azonosítót használva

A programban részt vevő kedvezményes termékek
A kedvezmények csak érvényes közösség résztvevőjeként érhetőek el, a
részletes feltételek a Program szabályzatban találhatóak


Erste EgySzámla

Az Ügyfél korlátlan számban ingyenesen nyithat és vezethet számlákat forintban és devizában, az Erste EgySzámla Díjcsomagjához igényelt bankkártyáját bármelyik számlájához díjmentesen hozzárendelheti, továbbá ingyenesen hozzáférést biztosíthat családtagjai számára.


Rugalmasan módosítható kedvezmények!

az Erste EgySzámla Díjcsomaghoz az Ügyfél maga választhatja meg, hogy milyen feltételek nélküli kedvezményt választ az alábbiak közül:

 • George Weben és George Appon indított eseti bankon belüli, vagy bankon kívüli forint átutalási kedvezmény VAGY
 • Dombornyomott bankkártya kibocsátási díj és éves kártyadíj kedvezmény: a VISA Classic és a MasterCard Standard típusú bankkártya kibocsátási díja és éves kártyadíja megegyezik a VISA Electron és Maestro típusú kártya kibocsátási és éves kártyadíjával VAGY
 • SMS Hírnök kedvezmény: Számlatulajdonos vagy a számla fölött rendelkezők által igényelt SMS hírnök havidíjából 50% kedvezmény az első telefonszámra vonatkozóan.

Kedvezményt bármikor válthat az ügyfél!
Ha az Ügyfél úgy érzi, hogy bármely másik választható kedvezményünket jobban ki tudja használni, bármikor könnyedén igényeihez igazíthatja azt!


Az ügyfél választása szerinti feltétel teljesítéssel kedvezményes Ügyfélkapcsolati díj havi 1 213 Ft-ról havi 234 Ft-ra csökkenthető!

Az Erste EgySzámlához ügyfélkapcsolati díjkedvezmény is elérhető abban az esetben, ha a következő feltételek valamelyike teljesül:

Havi ügyfélkapcsolati díjkedvezmény feltételei
Ügyfélkör Havi ügyfélkapcsolati díjkedvezmény feltétele
Felnőtt - elektronikus számlakivonat igénylése valamennyi, a keretszerződéshez tartozó bankszámla esetében, továbbá
- legalább havi 150.000 Ft jövedelem átutalás jóváírása a keretszerződésbe tartozó bankszámlákra legfeljebb két részletben vagy
- a tárgyhónapban (megelőző hónap 15-től a tárgyhó 14-ig tartó időszakban) a keretszerződésbe tartozó bankszámlák terhére végzett 35.000 Ft összegű bankkártyás vásárlás
Nyugdíjas - nyugdíjjogosultságot igazoló, törzsszámot tartalmazó hatósági határozat/igazolvány bemutatása, a törzsszám közlése, továbbá
- legalább havi 60.000 Ft nyugdíj/jövedelem átutalás jóváírása a keretszerződésbe tartozó bankszámlákra egy részletben vagy
- a tárgyhónapban a keretszerződésbe tartozó bankszámlák terhére végzett 35.000 Ft összegű bankkártyás vásárlás
Diák - elektronikus számlakivonat igénylése valamennyi, a keretszerződéshez tartozó bankszámla esetében

A számlavezetési díjkedvezmény feltétele:
• Diáknak minősül: a 14. életévét betöltött, de maximum 26 éves tanulói/felsőfokú hallgatói jogviszonnyal rendelkező személy.
• Nyugdíjasnak minősül: a nyugellátásra jogosult személy, aki rendelkezik a nyugdíjjogosultságot igazoló törzsszámot tartalmazó hatósági határozattal/igazolvánnyal.
• Felnőttnek minősül: mindazon nagykorú személy, aki a Diák és Nyugdíjas ügyfelekre vonatkozóan megállapított Havi ügyfélkapcsolati díjkedvezmény eléréséhez szükséges feltételeket nem tudja teljesíteni.

Diákoknak akár 0 Ft/hó ügyfélkapcsolati díj:
Az Erste EgySzámla Díjcsomagot 0 Ft havi ügyfélkapcsolati díjért vehetik igénybe azon diákok, akik már elmúltak 14 évesek, de még nem töltötték be 26. életévüket, továbbá rendelkeznek érvényes diákigazolvánnyal és elektronikus számlakivonatot igényelnek.


Sokoldalú kiegészítő szolgáltatások

Erste CélBetét
Rendszeres, kis összegű megtakarításokkal is nagy célokat lehet megvalósítani. Határozza meg céljait, és valósítsa meg azokat Erste CélBetétekkel!

Erste Korlátlan ATM Készpénzfelvételi csomag
Fix havidíjas csomag, mellyel havonta korlátlan számban vehető fel készpénz kedvezményes díjjal (0 Ft + 0,6%) az Erste Csoport belföldi és külföldi, valamint az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség belföldi ATM-jein. A csomagot a díjcsomagjába tartozó számlákhoz bankszámlánként külön-külön igényelheti az Ügyfél.

 

Kalkulátorok 

 • A törlesztőrészlet számító táblák csak akkor használhatóak tökéletesen, ha a makrók engedélyezésre kerülnek.
 • Piaci kamatozású lakás- és szabad felhasználású jelzáloghitel 6 havi ref.kamatperiódussal - 2022. január 24-től felfüggesztjük a 6 havi kamatperiódusú piaci lakáshitelek és szabad felhasználású hitelek értékesítését.
 • Jelzáloghitelek 5 vagy 10 éves kamatperiódussal és 15 éves FIX kamattal
 • Többgyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása
 • Otthonfelújítási kölcsön
 • Babaváró hitel
 • NHP Zöld Otthon Hitel - Az NHP Zöld Otthon termék értékesítését 2022. április 21-től felfüggesztjük.
 • Közszférás piaci kamatozású lakás- és szabad felhasználású jelzáloghitel 6 havi ref.kamatperiódussal - 2022. január 24-től felfüggesztjük a 6 havi kamatperiódusú piaci lakáshitelek és szabad felhasználású hitelek értékesítését.