Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

 
 
EBH_Erste_Partner_targyalas_01_202109_196x108

Oktatás

oktatással kapcsolatos információk

Figyelem! Az adott termékre meglévő érvényes vizsga feltétele a hitelközvetítői kód kiadásának!


Az Erste Bank termékeinek és szolgáltatásainak értékesítéséhez szükséges oktatások és vizsgák Partnereink igényeinek figyelembe vételével kerülnek megszervezésre. Minden hónap elején meghirdetjük az adott hónapra érvényes oktatási helyszíneket és időpontokat, melyeket itt, a Partnerportálon teszünk közzé, valamint megküldünk a partnercégeinknek is.

Oktatásaink az ország több pontján is elérhetők, a helyszín általában az Erste Bank valamely fiókja, de - előzetes egyeztetést követően - lehetőség van a partner által biztosított helyszínen is megtartani. Oktatásaink vegyesek, azaz több cég partnerei is részt vehetnek rajta, de igény esetén exkluzív, csak az adott cég munkatársainak tartott képzésekre is lehetőség van.


Oktatások típusai

Oktatásaink alapvetően kétfélék lehetnek:

 • Konzultáció és vizsga esetén az oktatási anyagot előre kiküldjük, abból a partner felkészül, és egy rövid 1-1,5 órás személyes konzultációt követően kerül sor a vizsgára. Ezt azon partnereinknek ajánljuk, akik már tapasztalt közvetítők, az alapokat jól ismerik, és csak frissíteni kívánják a tudásukat, illetve a hitelközvetítői kódot kívánják megszerezni.
 • Alapoktatás és vizsga esetén egész napos, az alapokat is ismertető, átfogó képzésről van szó. Ezt a programot a tevékenységüket most kezdő, vagy újrakezdő partnereinknek ajánljuk, illetve azoknak, akik úgy érzik, tudásuk már megkopott.
 • e-learning 2017. május 31-től bevezetésre került az ERSTE Bank e-learning rendszere, mely az Erste banki és Erste lakás-takarékpénztár felújító termékvizsgák elvégzésére és nyilvántartására szolgál

Az e-learning felület elérhetősége: https://erste.elearning.co.hu/local/customregform/forms/Partner/story_html5.html

A jelentkezés menete

Az oktatásra való jelentkezési igényedet a saját közvetítő céged (tehát a fővállalkozó cég) illetékes területének jelezd, az ott dolgozó munkatársak regisztrálnak az oktatásra.

Oktatási helyszínek és időpontok

Jelentkezésedet követően, az oktatás időpontja előtt pár nappal e-mailben értesítünk a képzés pontos helyszínéről és időpontjáról, valamint elküldjük Részedre az oktatási anyagot is, hogy felkészülhess.

 

Kalkulátorok 

 • A törlesztőrészlet számító táblák csak akkor használhatóak tökéletesen, ha a makrók engedélyezésre kerülnek.
 • Piaci kamatozású lakás- és szabad felhasználású jelzáloghitel 6 havi ref.kamatperiódussal - 2022. január 24-től felfüggesztjük a 6 havi kamatperiódusú piaci lakáshitelek és szabad felhasználású hitelek értékesítését.
 • Jelzáloghitelek 5 vagy 10 éves kamatperiódussal és 15 éves FIX kamattal
 • Többgyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása
 • Otthonfelújítási kölcsön
 • Babaváró hitel
 • NHP Zöld Otthon Hitel - Az NHP Zöld Otthon termék értékesítését 2022. április 21-től felfüggesztjük.
 • Közszférás piaci kamatozású lakás- és szabad felhasználású jelzáloghitel 6 havi ref.kamatperiódussal - 2022. január 24-től felfüggesztjük a 6 havi kamatperiódusú piaci lakáshitelek és szabad felhasználású hitelek értékesítését.